Danmarks Sejeste Idrætslærer 2021

Vibeke Korup fra Antvorskov Skole i Slagelse er Danmarks Sejeste Idrætslærer 2021.

Den 3. februar kårede vi Danmarks Sejeste Idrætslærer 2021. Det blev Vibeke Korup fra Slagelse, der løb med titlen i år. Vibeke blev overrasket midt i sin idrætstime, hvor hele skolen overraskede hende med flag, musik og konfetti. Se hele kåringen HER.

Læs mere om Vibeke Korup HER.

TAK for alle de mange indstillinger!

I hele efteråret har elever, forældre og lærere kunne indstille idrætslærere til titlen som Danmarks Sejeste Idrætslærer. Det er blevet til lidt over 400 indstillinger fordelt i hele landet, og tre kandidater blev udvalgt som finalister til prisen Danmarks Sejeste Idrætslærer. Selve kåringen af Danmarks Sejeste Idrætslærer fandt sted den 3. februar 2022, hvor Vibeke Korup fik overrakt prisen. Med prisen fulgte et gavekort på 25.000 kr. til idrætsudstyr til skolen samt et valgfrit kursus til alle skolen idrætslærer fra Dansk Skoleidræt til en værdi af 7.500 kr.

De to andre fantastiske idrætslærere, der var med i opløbet om at vinde prisen, var Heidi Sejr Sørensen fra Specialcenter Vonsild i Kolding og Mette Elmelund fra Skolen på Herredsåsen i Kalundborg.

Om prisen Danmarks Sejeste Idrætslærer

Skole OL kårer hver år Danmarks Sejeste Idrætslærer i samarbejde med Dansk Skoleidræt, DIF, Nordea-fonden og TrygFonden. Prisen blev uddelt for første gang i 2019.

Med prisen hylder vi idrætsfaget og de mange fantastiske idrætslæreres indsats. Målet med prisen er at skabe større anerkendelse af idrætsfaget og sætte fokus på, hvor vigtigt idræt er for børn og unges både fysiske, psykiske og sociale udvikling.

Et ekspertpanel med repræsentanter fra Skole OL, DIF og Dansk Skoleidræt udvælger vinderen af prisen på baggrund af alle de indstillinger, der kommer. Prisen uddeles hvert år i februar.

Til efteråret 2022 åbner vi for indstilling til prisen igen.